Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH LA Night blue

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Klassiskt möter Solar Spectrum. Med sin verkligt unika och mystiska blå design som transformerar en klocka till en sensation. Det finns inget utrymme för likgiltighet, bara överraskningar när känslan av Solar Spectrum appliceras på glaset i LA NIGHT BLUE (GN274).


Jämför produkt SWATCH LA Night blue online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH LA Night blue i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: GN274
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland