Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Great Outdoor


Beställ SWATCH Great Outdoor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Great Outdoor inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Den här klockan i rostfritt stål har ett svart gummiarmband med horisontella linjer och ett spänne i rostfritt stål, samt en boett i borstat rostfritt stål.

Men stjärnan i den här IRONY CHRONO-klockan är urtavlan med sin silverfärgade, solkyssta yta, svarta creusé fin-räkneverk, silverappliceringar med svart tryck och svart tryckt logga. Den slutliga touchen är en datumindikator vid kl.

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.