Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Futuristic Blue


Beställ SWATCH Futuristic Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Futuristic Blue inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar. För första gången på en BIG BOLD-klocka finns Solar Spectrum-effekten med för att belysa urtavlan.

Det helt nya typsnittet återspeglar rörelsen och dynamiken i Swatch och ger designen en retrokänsla, så du kan göra dig redo för alla de stora äventyr livet kan ge. FUTURISTIC BLUE (SO27N110) har en mörkblå färg men när du kollar vad klockan är kan du se alla regnbågens färger på en gång. .

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.