Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Deep snow

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

BIG, BOLD med coola nya funktioner i urtavlan. Den nya graveringstekniken lyfter fram färgade lager med ett unikt tredimensionellt utseende över hela urtavlan. Armband i två material bygger vidare på komforten i silikon och den dynamiska prestandan i cordura. Få en skön känsla med smart stil i marinblått och vitt med DEEP SNOW (SO27W102).


Jämför produkt SWATCH Deep snow online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Deep snow i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SO27W102
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.