Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Ciel Azul

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Ett justerbart armband i skinande meshtyg med boett och infattning i rostfritt stål utgör grunden för den här IRONY Medium-klockan. Armbandets skinande och borstade toner drar ögonen mot den svarta solkyssta ytan samt de vita tryckta indexmarkeringarna och loggan på urtavlan. Ingraverade gingkoblad på urtavlan ger sista touchen på den här blommiga klockan.


Beställ SWATCH Ciel Azul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Ciel Azul inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: YLS231M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.