Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Caricia Verde

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Urtavlan på den här tunna gröna SKIN CLASSIC BIOCERAMIC-klockan har biobaserat glas och grönt tryck. En solid mattgrön BIOCERAMIC-boett sitter på ett solitt mattgrönt silikonarmband med sölja med plastspänne.


Beställ SWATCH Caricia Verde på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Caricia Verde inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SS09G101
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.