Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Caricia Negra

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Urtavlan på den här tunna svarta SKIN CLASSIC BIOCERAMIC-klockan har biobaserat glas och svart tryck. En solid mattsvart BIOCERAMIC-boett sitter i ett solitt mattsvart biobaserat armband med sölja med plastspänne.


Jämför produkt SWATCH Caricia Negra online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Caricia Negra i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SS09B100
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.