Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Big Bold C-Grey


Jämför produkt SWATCH Big Bold C-Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Big Bold C-Grey i kategorin Swatch här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. Innovative and unique BIOCERAMIC for purest highly defined design, soft & silky touch, resistance and resilience.

The cool grey choice, with full grey movement. Enjoy the future. .

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.