Sidan innehåller annonslänkar

SEIKO Prospex Solar Chronograph 41.5mm

Jämför produkt SEIKO Prospex Solar Chronograph 41.5mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SEIKO Prospex Solar Chronograph 41.5mm i kategorin Seiko Prospex här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. Seiko soldrivna kronograf från Prospex Speedtimer-kollektion som representerar Seikos professionella tidtagningsarv. På 1960-talet tillkännagav Seiko sig själv på den internationella sporttimingscenen med en helt ny generation av högprecisionsutrustning.

Seiko tidtagning stöds av internationella idrottsförbund vid många av världens ledande sportevenemang, från och med OS 1964 och fortsätter in i IAAF-partnerskapet idag. Utöver den populära "Speedtimer"-klockkollektionen har den här speciella designen en ökad "go large" boettstorlek - originalet var 39 mm, medan den här klocka är 41,4 mm, med ett avsmalnande armband, aluminiumram och tachymeter för ökad funktionalitet och synlighet. Denna klocka laddas från både naturligt och elektriskt ljus. Seiko Prospex klockor är praktiska, pålitliga och hållbara i extrema eller vardagliga miljöer, för både sportälskare och äventyrssökande. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023