Sidan innehåller annonslänkar

SEIKO Prospex Diver Solar 43mm

Beställ SEIKO Prospex Diver Solar 43mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SEIKO Prospex Diver Solar 43mm inom kategorin Seiko Prospex.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. .

Se gärna också

SEIKO Prospex Diver The Black Series Night Turtle Limited Edition

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Seiko presenterar den senaste versionen av Prospex Black Series 'Night', inspirerad av nattdykningsuppdrag och den orädda dykarens vy genom ett nattkikare.

Denna boettform har fått smeknamnet av Seiko-fans som en "sköldpadda" - dess siluett, sidovy och boett baktill liknar en sköldpadda med sitt välvda bekväma skal. För dykare är havssköldpaddor symboler för lycka.

Den nyutvecklade gröna "Lumibrite Pro"-färgen på markörerna och visarna är designad för ökad synlighet under nattdyk, vilket gör att tiden kan avläsas tydligt under mörka förhållanden. Den visar samma färg i ljust och mörkt, för konsistens och snabb igenkänning, oavsett ljus.

Drivs av egenbyggd Caliber 6R35, den här klockan är lämplig för dykardjup på 200 m och åtföljs av ett silikonband.

Prospex är en kombination av orden "Professional" och "Specifications". Dessa klockor är designade för att vara praktiska, pålitliga och hållbara i extrema eller vardagliga miljöer, för både experter, sportälskare och äventyrssökande.

Sedan lanseringen av Japans första dykarklocka 1965, har Seikos innovativa urtillverkning förändrat globala standarder för dykarur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023