Sidan innehåller annonslänkar

Thomas Sabo Ring Kompass Grön


Jämför produkt Thomas Sabo Ring Kompass Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thomas Sabo Ring Kompass Grön i kategorin Ringar här hos oss.

Produktinformation

* Artikelnamn Ring Kompass Grön * Bredd 14 mm * Höjd 16 mm * Djup 5 mm * Material 18K Guldpläterat silver * Varumärke Thomas Sabo * Artikelnummer TR2274-140-6 * Ringstorleken... .

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.

Från kunskapsbanken

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)

Grön

Grön är en av de traditionella spektralfärgerna och det gröna färgområdet omfattar en mängd olika gröna nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är grön en av sex elementarfärger och har beteckningen G. I RGB-systemet för additiv färgblandning är grön (G) en av de tre primärfärgerna. Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som ofta har att göra med naturen.