Sidan innehåller annonslänkar

Solitär Prinsess Leo Wittwer

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Solitärring Prinsess Leo Wittwer är vacker solitärring i rött och vitt guld med prinsesslipad diamant. En mäktig diamantring i unik design och högsta kvalitet. Material: guld 18K, prinsesslipad diamant&hellip:


Beställ Solitär Prinsess Leo Wittwer på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Solitär Prinsess Leo Wittwer inom kategorin Ringar.

Kategori: Ringar
Artikelnummer: 121365
Visa fler

Från kunskapsbanken

Agnes

Agnes är ett kvinnonamn av grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan slutet av 1200-talet. Det kommer från grekiskans agnós med betydelsen kysk. Namnet har även kommit att associeras med agnus, det grekiska ordet för lamm. Namnet var populärt kring förra sekelskiftet (1900) och har under 2000-talet kommit att bli ett av de vanligaste namnen bland nyfödda flickor.Den 31 december 2017 fanns det totalt 23 204 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Agnes, varav 13 736 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 21 januari Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): 21 januari