Sidan innehåller annonslänkar

Astrid & Agnes KOS Ring Stål


Beställ Astrid & Agnes KOS Ring Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Astrid & Agnes KOS Ring Stål inom kategorin Ringar.

Produktinformation

* Artikelnamn KOS Ring Stål * Bredd 12 mm * Material Stål * Sten Cubic Zirconia * Kollektion Kos * Varumärke Astrid & Agnes * Artikelnummer 359990_0 * Ringstorleken avser ringens... .

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.

Se gärna också

Nordic Spectra Spectra Alliansring 0,11 ct Guld

En vacker alliansring i tidlös design. Denna ring tillverkas i 18k återvunnet guld med 11 st 0.01 ct TWVS briljantslipade diamanter infattade i en krabbfattning. Detta smycke är en kundanpassad beställningsvara...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Agnes

Agnes är ett kvinnonamn av grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan slutet av 1200-talet. Det kommer från grekiskans agnós med betydelsen kysk. Namnet har även kommit att associeras med agnus, det grekiska ordet för lamm. Namnet var populärt kring förra sekelskiftet (1900) och har under 2000-talet kommit att bli ett av de vanligaste namnen bland nyfödda flickor.Den 31 december 2017 fanns det totalt 23 204 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Agnes, varav 13 736 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 21 januari Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): 21 januari