Daniel Wellington DW Classic Lumine Ring 22.3MM Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Classic Lumine Ring 22.3MM Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Classic Lumine Ring 22.3MM Gold i kategorin Ring här hos oss.

Produktinformation

Vår Classic Ring är gnistan som startade hela vår Lumine Collection, och det är lätt att förstå varför. Den eleganta ringen bekräftar vår noggrannhet och känsla för briljans.

De glittrande kristallerna varieras med fyra högkvalitativa logotyp-etsningar för en lekfull ljuseffekt. Välj din favoritfärg och kombinera den med både avslappnade och eleganta outfits. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Elan Dual Ring 15.8MM Silver

På Daniel Wellington låter vi designen få tala för sig själv. Vi strävar efter perfektion och tror på det vackra i enkelheten. Elan Dual Ring är inspirerad av den fina silhuetten hos vår Classic Ring men med en särskild twist. Resultatet är en harmonisk och effektfull balans mellan minimalism och skarpa konturer. Med vår logotyp subtilt ingraverad på insidan blir Elan Dual Ring en symbol för vår passion för det genuina hantverket.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter