Rado Florence

4 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Rado Florence så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Rado Florence så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Rado Florence

Hitta produkter inom kategorin Rado Florence till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rado Florence.

Rado är en schweizisk tillverkare av lyxiga ur, med bas i Lengnau, Schweiz. Rado har under åren gjort sig känt för att tillverka klockor i extremt tåligt material, så kallad high-tech-keramik. Rado har kommit att bli mycket starkt förknippat med serien Ceramica, som lanserades 1986. Rado tillverkar årligen ungefär en halv miljon klockor med priser som varierar beroende på klockans material, men som har sitt tak vid ungefär 250 000 kr.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
RADO Florence Classic Diamonds 38mm