Rado Captain Cook

7 Produkter
Här finns produkter i kategorin Rado Captain Cook. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Rado Captain Cook. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Rado Captain Cook.
Sortera

Rado Captain Cook

Hitta produkter inom kategorin Rado Captain Cook till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rado Captain Cook.

Rado är en schweizisk tillverkare av lyxiga ur, med bas i Lengnau, Schweiz. Rado har under åren gjort sig känt för att tillverka klockor i extremt tåligt material, så kallad high-tech-keramik. Rado har kommit att bli mycket starkt förknippat med serien Ceramica, som lanserades 1986. Rado tillverkar årligen ungefär en halv miljon klockor med priser som varierar beroende på klockans material, men som har sitt tak vid ungefär 250 000 kr.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
RADO Captain Cook High-Tech Ceramic Diver 43mm