Topp till invändigt gängad labret 1,2 mm 24k guld PVD - höger - vita kristaller

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Gnistrande topp till invändigt gängad stav och mycket vackert piercingsmycke som passar till många piercingar bl.a. helix, örsnibb, flat. med 4 gnistrande vita kristaller. Detta piercingsmycke har...


Jämför produkt Topp till invändigt gängad labret 1,2 mm 24k guld PVD - höger - vita kristaller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Topp till invändigt gängad labret 1,2 mm 24k guld PVD - höger - vita kristaller i kategorin PIERCINGSMYCKEN här hos oss.

Kategori: PIERCINGSMYCKEN
Artikelnummer: BG-STIANSG-04R
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på: