Töjsmycke i till örat i ben och horn med stjärna

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Snyggt töjsmycke i horn med infälld stjärna i ben. Stjärnan har ett genombrutet mönster så man kan se igenom pluggen.Säljs styckvis. Handgjord i naturmaterial. Finns i storlek 6 mm8 mm10 mm12...


Beställ Töjsmycke i till örat i ben och horn med stjärna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Töjsmycke i till örat i ben och horn med stjärna inom kategorin PIERCINGSMYCKEN.

Kategori: PIERCINGSMYCKEN
Artikelnummer: HPL 181 WH
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Benz

Benz kan syfta på: Bendz (efternamn) – ett efternamn samt personer med namnet Benz & Cie. – en tysk biltillverkare 1885–1926 Mercedes Benz – ett bilmärke

Epoch

Epoch kan avse: Epoch time – ett system för att representera tidsangivelser, definierat som antal sekunder som förflutit sedan midnatt 1 januari 1970, se Unixtid Epoch (tillverkare) – en svensk tillverkare och distributör av klockor Epoch Co. – ett japanskt leksak- och dataspelföretag grundat 1958 Epoch Times – en internationell medieorganisation som ger ut nyheter via dagstidningar och på Internet under flera språk Epoch (Tycho) - ett studioalbum av Tycho.