Sidan innehåller annonslänkar

Barbell rund fattning 1,2 mm - 3 st vita kristaller


Beställ Barbell rund fattning 1,2 mm - 3 st vita kristaller på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barbell rund fattning 1,2 mm - 3 st vita kristaller inom kategorin PIERCINGSMYCKEN.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med gnistrande vita kristaller till tragus och helix.Kirurgiskt stål1,2 mmLängd 6 mmKristallstorlek 3 mm .

Se gärna också

Barbell - 9 st vita kristaller - roséguld

Vackert piercingsmycke med 9 st gnistrande vita kristaller till bl.a conch och helix.Smycket är unikt och finns endast hos oss på Indiapiercing. Denna barbell är tillverkad i 316L kirurgiskt stål (implant...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).