Barbell - 9 st vita kristaller - svart PVD


Jämför produkt Barbell - 9 st vita kristaller - svart PVD online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell - 9 st vita kristaller - svart PVD i kategorin PIERCINGSMYCKEN här hos oss.

Produktinformation

Vackert piercingsmycke med 9 st gnistrande vita kristaller till bl.a conch och helix.Smycket är i 316L kirurgiskt stål (implant grade) och har en svart PVD plätering. Den svarta färgen är beständig... .

Se gärna också

Barbell kors litet- 1,2 - PVD svart - kristaller

Gnistrande och mycket vackert kors med gnistrande vita kristaller med svart PVD-behandling. Det är en speciell behandling som gör att ytan blir slitstark och därmed färgen går aldrig bort. Detta piercingsmycke...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).