Topp till dermal anchor - 1,6 mm - 24K guld PVD - vit kristall


Jämför produkt Topp till dermal anchor - 1,6 mm - 24K guld PVD - vit kristall online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Topp till dermal anchor - 1,6 mm - 24K guld PVD - vit kristall i kategorin ÖVRIGA PIERCINGAR ex smiley här hos oss.

Produktinformation

Gnistrande vit kristall, i titan med guld PVD, till din dermal anchor. Passar invändigt gängade stavar i 1,6 mm.

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

516

516 (DXVI) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Reflex

Reflex eller Reflexer har flera betydelser: Reflex (medicinsk term) – ett impulsartat motoriskt mönster Reflex (språkvetenskap) – en nyare form som återgår på en äldre form Reflexion (fysik) – ett fysikaliskt ljusfenomen Reflexbricka – ett hjälpmedel för att reflektera ljus Reflex (uppslagsverk) – ett uppslagsverk på fyra band utgivet av Natur & Kultur Reflex (gospelkör) – en gospelkör från Norge REFLEX (medicinsk studie) – en förkortning för ett forskningsprojekt Reflexer (roman) – en roman av Amanda Kerfstedt Reflexer (konstverk) – en målning av Anders Zorn