Sidan innehåller annonslänkar

Barbell - 1,2 mm - 5 st vita kristaller - roséguld


Beställ Barbell - 1,2 mm - 5 st vita kristaller - roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Barbell - 1,2 mm - 5 st vita kristaller - roséguld inom kategorin Örsnibb.

Produktinformation

Gnistrande och mycket vackert piercingsmycke med 5 st gnistrande vita kristaller. Pläterat med roséguld PVD.

Guldet är beständigt och går inte bort. Smycket tål både att du duschar och badar med... .

Se gärna också

Clicker - 18K äkta guld - vita kristaller ytterkanten

Vackert formad och mycket exklusiv clicker i 18K äkta guld med gnistrande vita kristaller.Piercingsmycken i 18 K guld för dig som vill, har möjlighet eller inte tål annat än äkta guld.Trådtjockleken...

Läs mer

Se även andra produkter från Örsnibb

Sortera

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

5

5 (V) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).