Sidan innehåller annonslänkar
Thomas Sabo

Thomas Sabo Ear Jacket Vita Stenar

Kontrollera pris

Köp nu

* Artikelnamn Ear Jacket Vita Stenar * Detta smycke säljs styckvis. * Bredd 0,7 cm * Höjd 1,2 cm * Material Silver * Sten Cubic Zirconia * Kollektion Charming * Varumärke Thomas...


Beställ Thomas Sabo Ear Jacket Vita Stenar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thomas Sabo Ear Jacket Vita Stenar inom kategorin Örhängen.

Läs mer...
Kategori: Örhängen
Artikelnummer: H2152-051-14
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Edblad

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Örhängen

Denna artikel behandlar smycket örhänge. För själva håltagningen, se Piercing Örhängen är de smycken som är avsedda att fästas i öronloben, ofta i form av en örsnibbspiercing. Clips (som inte kräver hål i öronen) kom på 1930-talet. På 1950-talet kom örhängen som skruvades fast i öronloben. Mest utrerade moden: gigantiska plastpärlor och Chanelclips under 1950- och 1960-talet; tunna stora guldringar ("kreolringar") under 1970-talet; decimeterlånga "orientaliska" hängen c:a 1988–1992.