Thomas Sabo Creolörhänge Individuellt Grön sten med Vita Stenar Guld


Beställ Thomas Sabo Creolörhänge Individuellt Grön sten med Vita Stenar Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thomas Sabo Creolörhänge Individuellt Grön sten med Vita Stenar Guld inom kategorin Örhängen.

Produktinformation

* Artikelnamn Creolörhänge Individuellt Grön sten med Vita Stenar Guld * Bredd 4 mm * Höjd 13 mm * Material 18K Guldpläterat silver * Stentyp Cubic Zirconia * Varumärke Thomas Sabo... .

Från kunskapsbanken

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)

Grön

Grön är en av de traditionella spektralfärgerna och det gröna färgområdet omfattar en mängd olika gröna nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är grön en av sex elementarfärger och har beteckningen G. I RGB-systemet för additiv färgblandning är grön (G) en av de tre primärfärgerna. Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som ofta har att göra med naturen.

Örhängen

Denna artikel behandlar smycket örhänge. För själva håltagningen, se Piercing Örhängen är de smycken som är avsedda att fästas i öronloben, ofta i form av en örsnibbspiercing. Clips (som inte kräver hål i öronen) kom på 1930-talet. På 1950-talet kom örhängen som skruvades fast i öronloben. Mest utrerade moden: gigantiska plastpärlor och Chanelclips under 1950- och 1960-talet; tunna stora guldringar ("kreolringar") under 1970-talet; decimeterlånga "orientaliska" hängen c:a 1988–1992.