Astrid & Agnes NATALIE BIG Örhängen Stål


Jämför produkt Astrid & Agnes NATALIE BIG Örhängen Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Astrid & Agnes NATALIE BIG Örhängen Stål i kategorin Örhängen här hos oss.

Produktinformation

* Artikelnamn NATALIE BIG Örhängen Stål * Bredd 6 mm * Höjd 8 mm * Material Stål * Kollektion Natalie * Varumärke Astrid & Agnes * Artikelnummer 355060 .

Se gärna också

Efva Attling Captured Harmony Earrings

Örhängen med mjuka former och en infångad bergskristall. Kristallerna ligger löst i fattningen har har en naturlig form. Efva?s tanke ?Oktagonslipad bergkristall fångad i sterlingsilver. Bergkristallen...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Agnes

Agnes är ett kvinnonamn av grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan slutet av 1200-talet. Det kommer från grekiskans agnós med betydelsen kysk. Namnet har även kommit att associeras med agnus, det grekiska ordet för lamm. Namnet var populärt kring förra sekelskiftet (1900) och har under 2000-talet kommit att bli ett av de vanligaste namnen bland nyfödda flickor.Den 31 december 2017 fanns det totalt 23 204 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Agnes, varav 13 736 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 21 januari Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): 21 januari

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Örhängen

Denna artikel behandlar smycket örhänge. För själva håltagningen, se Piercing Örhängen är de smycken som är avsedda att fästas i öronloben, ofta i form av en örsnibbspiercing. Clips (som inte kräver hål i öronen) kom på 1930-talet. På 1950-talet kom örhängen som skruvades fast i öronloben. Mest utrerade moden: gigantiska plastpärlor och Chanelclips under 1950- och 1960-talet; tunna stora guldringar ("kreolringar") under 1970-talet; decimeterlånga "orientaliska" hängen c:a 1988–1992.