Sidan innehåller annonslänkar

Töjsmycke i facetterad Onyx

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Facetterad stenplugg till din töjning i örat. Töjsmycket är handslipat i svart Onyx. Onyx är en halvädelsten.Töjsmycken i sten är allergivänligt och snyggt i örat.Säljs styckvis. Finns i diameter8...


Jämför produkt Töjsmycke i facetterad Onyx online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Töjsmycke i facetterad Onyx i kategorin Organiska töjsmycken här hos oss.

Kategori: Organiska töjsmycken
Artikelnummer: LPL 204

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.