Longines HydroConquest Ceramic

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin Longines HydroConquest Ceramic. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Longines HydroConquest Ceramic. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Longines HydroConquest Ceramic.
Sortera

Longines HydroConquest Ceramic

Hitta produkter inom kategorin Longines HydroConquest Ceramic till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Longines HydroConquest Ceramic.

Longines (uttalas [lɔ̃ʒin]) är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LONGINES HydroConquest Automatic Chrono 41mm