Sidan innehåller annonslänkar

LONGINES Conquest Automatic 39mm

Beställ LONGINES Conquest Automatic 39mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LONGINES Conquest Automatic 39mm inom kategorin Longines Conquest.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Longines. Med varje Longines-klocka med automatverk medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 5 år.Longines Conquest är en elegant och pålitlig klocka som passar både dam och herr.

Med en diameter på 39 mm och en boett i rostfritt stål är den både robust och stilren. Dess safirglas med antireflexbehandling gör att du enkelt kan läsa tiden i alla ljusförhållanden, medan den blå urtavlan ger en fräsch och modern touch.Klockan har en vattentäthet på 30 BAR vilket gör den lämplig för simning och dykning.

Med sitt automatiska urverk och datumfunktion är detta en klocka som både ser bra ut och fungerar perfekt. Armbandet i rostfritt stål ger en bekväm passform och är enkelt att justera med hjälp av länkarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023