Produkter från Longines Conquest Classic

4 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Longines Conquest Classic så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Longines Conquest Classic så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Longines Conquest Classic

Hitta produkter inom kategorin Longines Conquest Classic till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Longines Conquest Classic.

Longines (uttalas [lɔ̃ʒin]) är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LONGINES Conquest Classic Diamonds 34mm