Sidan innehåller annonslänkar
Thomas Sabo

Thomas Sabo Bokstavshalsband - K

Kontrollera pris

Köp nu

* Artikelnamn Bokstavshalsband - K * Längd Justerbar längd - 38-45 cm * Bredd 1 cm * Höjd 1,48 cm * Djup 0,1 cm * Material Silver * Kollektion Charming * Varumärke Thomas...


Jämför produkt Thomas Sabo Bokstavshalsband - K online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thomas Sabo Bokstavshalsband - K i kategorin Halsband här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Halsband
Artikelnummer: KE2020-001-21-L45V
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Longines

Longines är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.