Produkter från GULD

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin GULD, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin GULD. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin GULD går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

GULD

Hitta produkter inom kategorin GULD till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom GULD.

Guld (latin: aurum) är ett grundämne och mineral, med den kemiska beteckningen Au och atomnummer 79. Det är en ädelmetall tillhörande koppargruppen. Guld är en övergångsmetall. Den är en tung, gulglänsande och smidbar metall, egenskaper som under historien gjort den eftertraktad. Den har använts som betalningsmedel, värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord. I många kulturer ses guld som den mest värdefulla metallen, vilket även lett till att första pris i tävlingssammanhang motsvaras av guldmedalj (med mer eller mindre faktiskt guldinnehåll).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Fleshtunnel - Stora 12-16 mm - stål - guld med vita kristaller