Sidan innehåller annonslänkar

GARMIN vívomove 3S 39mm

Beställ GARMIN vívomove 3S 39mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GARMIN vívomove 3S 39mm inom kategorin Garmin.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.LOVE YOUR LOOK Denna lilla eleganta smartwatch finns i flera olika färger och har en kombination av det traditionella utseendet hos en analog klocka och de smarta funktionerna som du behöver för att hålla jämna steg med ditt aktiva liv.Traditionell analog design med en smart tvist.Din alldeles egna hemlighet.

Tryck eller svep för visa den dolda pekskärmen.Smartaviseringar är fantastiskt. Få sms *1 direkt på handleden.Den är inte bara utsidan som räknas.

Håll dig uppdaterad om din hälsa och kondition.Redo för ett träningspass? Få koll på promenader och löpturer utomhus med uppkopplad GPS *1.Upp till 5 dagars batteritid. Slå det om du kan. TRADITIONAL WATCH DESIGN Displayen syns bara när det behövs.

Klockvisarna flyttar sig dynamiskt när du interagerar med pekskärmen. FASHION-FORWARD MATERIALS vívomove 3S finns i flera färger och har en infattning i silikon och rostfritt stål vilket gör att den passar perfekt vid både arbete och fritid. And it"s compatible with industry-standard TRADITIONAL WATCH DESIGN Displayen syns bara när det behövs.

Klockvisarna flyttar sig dynamiskt när du interagerar med pekskärmen. SMARTA AVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. KALENDERVY Se enkelt dina planer för dagen med en särskild skärm för din kalender. TIMER OCH STOPPUR Du kommer smidigt åt praktiska tidtagningsfunktioner direkt från handleden. SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT™ Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect appen är ett växande community där du kan koppla upp dig, tävla och dela. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover i Garmin Connect med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri *3. REGISTRERING AV MENSCYKEL Använd appen Garmin Connect för att hålla koll på din cykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och kost under varje fas i cykeln. Få information om din cykel direkt på handleden. UPPKOPPLAD GPS Anslut till kompatibla smartphones GPS så att du kan mäta när du går, cyklar och springer utomhus. FÖRINLÄSTA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera. TRÄNINGSREGISTRERING När du är ute mäter vívomove 3S steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer.

Produkter från kända varumärken
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter