GARMIN Venu 2 Silverfärgad i rostfritt stål med granitblå boett och silikoarmban

Beställ GARMIN Venu 2 Silverfärgad i rostfritt stål med granitblå boett och silikoarmban på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GARMIN Venu 2 Silverfärgad i rostfritt stål med granitblå boett och silikoarmban inom kategorin Garmin.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.MIND AND BODY — CONNECTED BY GARMIN När du lever hälsosamt mår du bättre. Denna smartwatch med GPS har avancerade funktioner för hälsoregistrering och träning som hjälper dig att bättre förstå vad som händer i kroppen.Ta del av mer hälsostatistik och få mer information om vad som pågår inne i kroppen.Hitta nya sätt att hålla igång kroppen med fler än 25 förinstallerade sportappar.Vill du ha coachning? Följ med i animerade träningspass på handleden.Lagra musik på din träningsklocka och lämna telefonen hemma.Använd klockan för att betala *1.

Enkel och kontaktfri betalning.En ljusstark AMOLED-skärm med ett batteri som håller i upp till 11 dagar? Ja, gärna. DESIGNAD FÖR ATT PASSA DIG En vacker AMOLED-skärm väcker liv i klockan, även i starkt solljus. Med always-on läget är skärmen på din smartklocka alltid synlig. FRAMTAGEN FÖR ETT AKTIVT LIV Denna smartwatch är redo för allt med tåligt Corning® Gorilla® Glass 3, stilren infattning i rostfritt stål och bekvämt armband i silikon. HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls*2, pulsvariabilitet, pulsoximetri*3, andning och stress.

Skapa sedan en rapport med den statistiken via appen Garmin Connect™ på din kompatibla smartphone för att dela. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila. PULSE OX-SENSOR Använd Pulse Ox-sensorn*3 för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre. STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser i din smartwatch kommer att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner dig stressad. MENSREGISTRERING Använd Garmin Connect-appen för att ha koll på din menscykel eller graviditet.

Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med se och logga information på handleden med appen för hälsoregistrering för kvinnor. VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning.

Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter. ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter. SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få poäng för sömnkvaliteten och kunskap om hur den kan bli bättre. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri3 och andning. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Denna smartwatch mäter kontinuerligt din puls2 och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även då du simmar. AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera bättre kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas. METABOLISK ÅLDER Denna funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent4 för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än din faktiska ålder. Och du kan få tips om hur du sänker din metaboliska ålder. ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN Animerade konditions-, styrke-, yoga-, pilates- och HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som är lätta att följa med i finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect. INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera all din aktivitet och träning med 25 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer. AVANCERAD STYRKETRÄNING Med den här detaljerade aktivitetsprofilen får du dina personliga rekord och styrkeresultat direkt på handleden samt grafik som visar vilka muskelgrupper du har tränat. HIIT-PASS Använd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass.

Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. SKAPA TRÄNINGSPASS Välj bland fler än 1 400 övningar för att skapa egna träningspass i Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone. Hämta dem sedan till klockan. GARMIN COACH Få en personlig löptränare på handleden som helt utan extra kostnad hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton. INTENSITETSMINUTER Vi har uppdaterat vår funktion för intensitetsminuter så att du får en bättre uppfattning om när du tjänade in dem under dagen och under vilken aktivitet.

Du kan även se dem som ett datafält under aktiviteter med tidtagning. SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon. MUSIK Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (abonnemang kan krävas).

Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon. SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor*5, om det behövs. GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay1 via deltagande leverantörer. CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar från Connect IQ. SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela. BATTERITID MED SNABB LADDNING Få sammanhängande översiktsbild av din hälsa med upp till 11 dagar i smartwatch-läge, upp till 22 timmar i GPS-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik. 10 minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid för smartwatch-läge eller 1 timme batteritid med GPS och musik. BATTERISPARLÄGE Få ut ännu mer ut av din smartwatch genom att justera inställningarna som påverkar batteritiden mest. VATTENKLASSNING Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa. 1  Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande. 2  Noggrannhet för aktivitetsmätning. 3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se  Garmin.com/ataccuracy.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Tissot Chrono XL

Tissot Chrono XL från Tissot

Se alla produkter
Tissot PRX

Tissot PRX från Tissot

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter