Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Sparkling Butterfly

Beställ Flik Flak Sparkling Butterfly på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Sparkling Butterfly inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Bländande glitter och kristaller! Den pedagogiska barnklockan SPARKLING BUTTERFLY är den perfekta gåvan för glitterälskare som vill lära sig klockan.

Se gärna också

Flik Flak Draggy -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

När mörkret faller fortsätter stjärnorna att tindra på DRAGGY. Det eleganta armbandet med en ståtlig röd drake tål maskintvätt i 40 °C och kompletteras av en mörkblå boett med urtavla i plast som är både stöt- och vattentålig.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter