Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Lovaxus

Beställ Flik Flak Lovaxus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Lovaxus inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Den pedagogiska barnklockan LOVAXUS är en fin gåva som lär barn klockan med ett glittrigt armband, metallic-urtavla och ett hjärta på sekundvisaren. .

Se gärna också

Flik Flak Draggy -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

När mörkret faller fortsätter stjärnorna att tindra på DRAGGY. Det eleganta armbandet med en ståtlig röd drake tål maskintvätt i 40 °C och kompletteras av en mörkblå boett med urtavla i plast som är både stöt- och vattentålig.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter