Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Farfallaxus

Beställ Flik Flak Farfallaxus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Flik Flak Farfallaxus inom kategorin Flik Flak Barnklockor.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak och lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Barnklockan FARFALLAXUS är en pedagogisk gåva med metallskimrande urtavla och glittrande fjärilar på armbandet som hjälper barn att lära sig klockan. .

Se gärna också

Flik Flak Sharkasm -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

SHARKASM är en djärv accessoar tack vare sitt mönstrade textilarmband med simmande hajar i ett djupblått hav. Denna schweiziska barnklocka är både stöttålig och vattenresistent och gör det till ett spännande äventyr att lära sig klockan!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter