Sidan innehåller annonslänkar

Rectangular Bio-Acetate Black

Beställ Rectangular Bio-Acetate Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rectangular Bio-Acetate Black inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Rectangular-solglasögonen vet verkligen hur man gör ett intryck. De består av bioacetat med svarta bågar och linser.

Rectangular-solglasögonen kommer med linser som skyddar dina ögon från UVA - och UVB-strålar. De här svarta överdimensionerade solglasögonen är ett nytt tillskott till av vår bioacetat-kollektion och har allt som krävs för att bli ikoniska.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Arch Steel Brown

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta bruna linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
charm

charm från Daniel Wellington

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter