Sidan innehåller annonslänkar

Grande Bio-Acetate Blue Coral

Jämför produkt Grande Bio-Acetate Blue Coral online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Grande Bio-Acetate Blue Coral i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Grande-solglasögonen är designade för att göra intryck. De består av bioacetat, med bågar som övergår från mörkblått till svart och korall, och linser i en stilsäker svart.

Uppgradera din stil med de här överdimensionerade solglasögonen. Grande kommer med linser som skyddar dina ögon från UVA - och UVB-strålar.

De här överdimensionerade solglasögonen är del av vår bioacetatkollektion och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ.Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Arch Steel Green

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål, pläterade med detaljer i roséguld och har eleganta trendiga gröna linser. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.De här, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch Collection är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB - och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter