Daniel Wellington DW Steel Lynx One Size Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Steel Lynx One Size Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Steel Lynx One Size Roséguld i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna är av silikon för maximal komfort. Cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker.

Lynx-kollektionen skyddar dina ögon från UVB- och UVA-strålar under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Brun demi

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. De består av bioacetat, med brun demi-båge och bärnstensfärgade glas. Arch är bruna, trendiga solglasögon perfekta för soliga dagar. De här solglasögonen ger 100 % UVB- och UVA-skydd och en elegant look under lata sommardagar. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter