Daniel Wellington DW Steel Arch One Size Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Steel Arch One Size Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Steel Arch One Size Roséguld inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. De här svarta, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten.

Arch-kollektionen är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB- och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Steel Lynx One Size Roséguld

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna är av silikon för maximal komfort. Cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Lynx-kollektionen skyddar dina ögon från UVB- och UVA-strålar under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
strap

strap från Daniel Wellington

Se alla produkter