Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Svart

Jämför produkt Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Svart i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Lynx-solglasögonen ger en utmanande femininitet till varje look. De består av bioacetat, med båge och glas tillgängliga i svart.

Våra cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Dessa solglasögon har 100 % UVB- och UVA-skydd och de ger din sommaroutfit en vild touch.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Steel Arch One Size Roséguld

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. De här svarta, trendiga solglasögonen har en snygg look och är det perfekta valet för minimalisten. Arch-kollektionen är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB- och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
watchcase

watchcase från Daniel Wellington

Se alla produkter