Daniel Wellington DW Bio-Acetate Grande One Size Brun demi

Beställ Daniel Wellington DW Bio-Acetate Grande One Size Brun demi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Bio-Acetate Grande One Size Brun demi inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Grande-solglasögonen är designade för att sticka ut. De består av bioacetat, med brun demi-båge och bärnstensfärgade glas.

Grande har bärnstensfärgade glas som skyddar dina ögon från UVA- och UVB-strålar. De här bruna, överdimensionerade solglasögonen är en del av vår bioacetatkollektion och är ett måste i sommar.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Steel Avion One Size Roséguld

Avion-solglasögonen är den ultimata produkten. En tidlös form som aldrig går ur mode. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. På jakt efter coola pilotsolglasögon? Avion-kollektionen är 100 % UVA/UVB-skyddande solglasögon och ett måste under soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter