Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Svart

Beställ Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Bio-Acetate Arch One Size Svart inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Arch-solglasögonen har den perfekta formen för minimalisterna där ute. De består av bioacetat, med båge och glas tillgängliga i svart.

De här svarta, trendiga solglasögonen har en avslappnad känsla och är det perfekta valet för minimalisten. Arch-kollektionen är en del av vår bioacetatkollektion och ger 100 % UVB- och UVA-skydd och kommer att skydda dina ögon soliga dagar.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Steel Avion One Size Roséguld

Avion-solglasögonen är den ultimata produkten. En tidlös form som aldrig går ur mode. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. På jakt efter coola pilotsolglasögon? Avion-kollektionen är 100 % UVA/UVB-skyddande solglasögon och ett måste under soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter