Sidan innehåller annonslänkar

DIESEL Griffed Chronograph 48mm Set

Jämför produkt DIESEL Griffed Chronograph 48mm Set online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DIESEL Griffed Chronograph 48mm Set i kategorin Diesel här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

DIESEL MS9 44mm -25%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask.

Diesel Herrklocka - MS9: Denna stilfulla herrklocka från Diesel har en diameter på 44 mm och en svart urtavla med eleganta streckindex. Boetten är tillverkad av rostfritt stål i silverfärg, och armbandet är i rostfritt stål med en kombination av guld- och silverfärger.

Klockan har en mineralglas och är klassificerad med 5 BAR i vattentålighet, vilket innebär att den kan hantera vattenstänk och regn.

Det tillförlitliga analoga quartzurverket ger exakt tidtagning och inkluderar en användbar datumfunktion. Diesel MS9 är en perfekt accessoar för män som föredrar en stilren och modern klocka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023