Sidan innehåller annonslänkar

Barbell - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld


Jämför produkt Barbell - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barbell - 1,2 mm - 3 st vita kristaller - guld i kategorin Conch här hos oss.

Produktinformation

Gnistrande och mycket vackert piercingsmycke med 3 st gnistrande vita kristaller. Pläterat med guld PVDDetta piercingsmycke passar till din piercing i örat.Kirurgiskt stålPlätering guld PVD1,2 mmVälj... .

Se gärna också

Barbell - 5 vita kristaller - titan

Piercingsmycke med ett vackert mönster och en gnistrande kristaller i en båge. Dekorativ och vackert piercingsmycke till både helix och conch. Smycket är i högsta kvalité, i titan.TitanTrådtjocklek...

Läs mer

Se även andra produkter från Conch

Sortera

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Boston

Boston (formellt City of Boston) är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Boston är den mest befolkade staden i delstaten, och den största i regionen New England. År 2005 hade staden 596 638 invånare, storstadsområdet hade 4 313 000, vilket gör det till USA:s elfte största storstadsområde. Invånarna i Boston kallas på engelska Bostonians. Boston grundades av puritanska kolonisatörer 1630 på en halvö i Massachusetts Bay, och är därigenom en av de äldsta städerna i USA. Staden har blivit en av de kulturellt mest betydelsefulla städerna i USA och räknas som en världsstad.Många av de stora händelserna under den amerikanska revolutionen ägde rum i Boston, som var en stor hamnstad och centrum för tillverkningsindustri. I dag är staden ett centrum för högre utbildning och sjukvård. Dess ekonomi baseras på forskning, utbildning, finanssektor och teknik (huvudsakligen bioteknik).