CERTINA DS Action Lady Diamonds Titanium

Jämför produkt CERTINA DS Action Lady Diamonds Titanium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Action Lady Diamonds Titanium i kategorin Certina DS Action här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Certina DS Action Lady är mer än bara vacker.

Dess Precidrive™ quartzverk har certifierats som en kronometer av det prestigefyllda testinstitutet COSC. Och som om det inte var tillräckligt, är klockan även vattentät upp till 20 bar.

Se gärna också

CERTINA DS Action COSC

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Den maritima dimensionen av schweizisk urmakarkonst: den sportigt eleganta Chronometer-certifierade modellen med quartzverk kombinerar vattentäthet upp till 200 meter (20 bar) med felfritt utseende!

VATTENTÄT UPP TILL ETT TRYCK PÅ 20 BAR

Vattentätheten för denna tuffa modell har testats ned till 20 bar (200 m), vilket placerar den betydligt över genomsnittet. En riktig sportstjärna.

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Certina DS Action

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter