Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Action Diver 38mm STC

Beställ CERTINA DS Action Diver 38mm STC på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS Action Diver 38mm STC inom kategorin Certina DS Action.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.DS Action Diver har länge varit en favorit i Certina-kollektionen.

38 mm-versionen ser fantastisk ut på varje handled och visar upp den höga kvaliteten som dykarklockan är känd för, i en extra modern och kompakt design.VATTENTÄT UPP TILL ETT TRYCK PÅ 30 BAREn klockas vattentäthet indikerar det maximala trycket och djupet där den fungerar. Denna modell från Certina har testats ned till det imponerande 30 bar (300 m).Detta är betydligt mer än vad liknande klockor klarar av, som ofta knappt är vattentäta ned till 10 bar (100 m) – ett hinder som alla Certinas ur enkelt tar sig över, tack vare DS-konceptet.EN DYKARKLOCKA ENLIGT STANDARDEN ISO 6425Endast klockor som till fullo når upp till kraven för standarden ISO 6425 får officiellt kallas dykarklockor.

Med sina många funktioner och säkerhetsfunktioner är klockan den perfekta följeslagaren för alla slags sportaktiviteter – och dess vattentäthet har testats för upp till tre timmar under vattenytan.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.PARTNER TILL SEA TURTLE CONSERVANCY2017 blev Certina stolt partner till Sea Turtle Conservancy.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023