Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Action Diver 38mm STC

Jämför produkt CERTINA DS Action Diver 38mm STC online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Action Diver 38mm STC i kategorin Certina DS Action här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. DS Action Diver har länge varit en favorit i Certina-kollektionen.

38 mm-versionen ser fantastisk ut på varje handled och visar upp den höga kvaliteten som dykarklockan är känd för, i en extra modern och kompakt design.VATTENTÄT UPP TILL ETT TRYCK PÅ 30 BAR En klockas vattentäthet indikerar det maximala trycket och djupet där den fungerar. Denna modell från Certina har testats ned till det imponerande 30 bar (300 m).Detta är betydligt mer än vad liknande klockor klarar av, som ofta knappt är vattentäta ned till 10 bar (100 m) – ett hinder som alla Certinas ur enkelt tar sig över, tack vare DS-konceptet. EN DYKARKLOCKA ENLIGT STANDARDEN ISO 6425 Endast klockor som till fullo når upp till kraven för standarden ISO 6425 får officiellt kallas dykarklockor.

Med sina många funktioner och säkerhetsfunktioner är klockan den perfekta följeslagaren för alla slags sportaktiviteter – och dess vattentäthet har testats för upp till tre timmar under vattenytan. GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge... URMAKARKONST 2.0 I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. PARTNER TILL SEA TURTLE CONSERVANCY 2017 blev Certina stolt partner till Sea Turtle Conservancy.

Se även andra produkter från Certina DS Action

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
strap

strap från Daniel Wellington

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter