Produkter från Certina DS 2

5 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Certina DS 2 så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Certina DS 2 så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Certina DS 2

Hitta produkter inom kategorin Certina DS 2 till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Certina DS 2.

Certina är ett schweiziskt urmärke som idag ingår i Swatch. Namnet Certina kommer ifrån det latinska ordet "certus" som betyder "säker" eller "pålitlig". 1888 öppnade bröderna Adolf och Alfred Kurth en urfabrik, Kurth Frères, i Grenchen. Från 1906 sålde man ur under märket Grana men vid 50-årsjubileet 1938 infördes Certina, som småningom blev fabrikens huvudmärke. I början av 1970-talet drabbades den schweiziska urindustrin av en kris och 1971 övertogs Certina av ASUAG / GWC. 1983 uppgick ASUAG i SMH, numera Swatch Group.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
CERTINA DS-2 Titanium 40mm