CERTINA DS-1 Powermatic 80 inkl. extra läderband

Jämför produkt CERTINA DS-1 Powermatic 80 inkl. extra läderband online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS-1 Powermatic 80 inkl. extra läderband i kategorin Certina DS 1 här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. De här modellerna är inspirerade av de första klockorna med DS-konceptet som Certina producerade 1960.

Se gärna också

CERTINA DS-1 Powermatic 80 40mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

De här modellerna är inspirerade av de första klockorna med DS-konceptet som Certina producerade 1960. De kombinerar en utmärkande design och eleganta retrodetaljer med ett innovativt automatiskt urverk och en gångreserv på upp till 80 timmar.

GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR

Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...

ELEGANT VÄLVD

Den extremt tunna urtavlan är välvd för att återge linjerna från de klassiska klockorna 60-talet. Detta ger denna modell en attraktiv retrolook.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Certina DS 1

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter