CASIO G-Shock Eric Haze 40th Anniversary Limited Edition

Jämför produkt CASIO G-Shock Eric Haze 40th Anniversary Limited Edition online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CASIO G-Shock Eric Haze 40th Anniversary Limited Edition i kategorin Casio G-Shock Premium här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask medkvitto & taggar.Ett mycket speciellt samarbete med den kända konstnären och designern Eric Haze för att hjälpa till att fira G-SHOCKs 40-årsjubileum!Ta Casio GMW-B5000, den ursprungliga fullmetallversionen av den första G-SHOCK någonsin, DW-5000C och lägg till massor av Eric Haze-touch för en specialdesignad metallklocka med konstnärens verk, i jonplätering och lasergravyr.Det rostfria stålarmbandet är jonpläterat i svart med Hazes originalgrafik återgiven i lasergraverade mönster av prickar

Små, medelstora och stora prickar kombineras för att skapa intrycket av tonal skuggning i hans karakteristiska grafiska design stänkt över hela bandet.*Baksidan med skruvlås, belagd med diamantliknande kol (DLC), har en logotyp designad av Haze för att fira 40-årsjubileet av G-SHOCK.Tryck på ljusknappen för att visa Hazes ikoniska logotyp och njut av fade-in/fade-out-effekten.Klockan kommer i en speciell förpackning prydd med jubileumslogotypen designad av konstnären själv för en fantastisk klocka och makalöst 40-årsfirande.* På grund av den skruvlåsande konstruktionen av klockans baksida, kanske logotypen och bokstäverna inte matchar perfekt med urtavlan.Bluetooth® Smart Klockan är utrustad med strömsnål Bluetooth®-teknik, som ger dig strömsparande dataöverföring med en knapptryckning. Via Bluetooth® kan klockan ansluta trådlöst till din smartphone och den vägen får du tillgång till en mängd användbara funktioner.Smartphone time Om klockan är kopplad till smartphone, är det dags justeras automatiskt och visar aktuell tid så hela världen.Superbelysning Med en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färgStöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer.Vibrationsresistent Klockmodulen har element av alphaGEL runtom, vilket gör klockan ännu tåligare mot skakningar och vibrationer.

alphaGEL är ett silikonskikt som är mycket flexibelt och har en dämpande effekt på modulen.Solfunktion Solceller förser klockan med energi oberoende och miljövänligt. Överflödig solenergi sparas i ett batteri.Radiosigalmottagning (EU, USA, JPN, CHN) Oavsett om du befinner dig i Europa, Nordamerika eller Japan, stora delar av Kanada, Centralamerika eller Kina - när klockan har ställts in på lokal tidszon, tar den emot motsvarande radiosignal och visar alltid exakt tid.

I många länder ställer den dessutom in sommar- och vintertid helt på egen hand.Världstidsfunktion Världstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner.Stoppfunktion - 1/100 sek. - 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning.

Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen.Tidur - 1/1 sek. - 24 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt.

Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg.Fem dagliga alarm Det dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme.

Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten.Snoozefunktion Varje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter.Flight Log Memory I Flight Log minne GPS exakt läge med tid och datum, kan öppnas genom att trycka på en knapp. Denna funktion kan t.ex.

Se även andra produkter från Casio G-Shock Premium

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter